Haar producten te Houd uw oog op

haar

Er zijn een aantal mooie spectaculaire innovaties in haarproducten laatste tijd. Ik heb nog nooit te pietluttig met mijn eigen haar geweest, want het is onmogelijk plat en kan een krul niet te houden voor langer dan een minuut. Deze nieuwe producten echter, geef me hoop dat misschien, heel misschien, is er een plek voor mij een van de mooie blonde mensen.

Tijdelijke Hair Dye

Heb je ooit wilde om je haar verven een schandalige kleur gewoon voor de lol? Ik ook. Velen van ons maar kan niet committeren aan de trend, het bedenken van een moment waar we wakker worden uit de fantasie en zeggen: “Wat dacht ik ?!” Rita Hazan heeft een product dat sprays op sterk gepigmenteerde kleur in blauw, paars of roze voor mensen die net als ik, die zijn voortdurend dye-verlegen zijn ontworpen. Het grote deel van dit product is dat het wast gemakkelijk uit met water en blijft de hele dag met een beetje haarlak. Rita’s Pop Color Tijdelijke Color Spray werkt net zo goed op brunettes als op lichtere haren, wat betekent dat iedereen kan spelen met de kleur.

Naast Pop Color, Rita Hazan maakt ook tijdelijke kleur spuiten concealers die dekking bieden voor alles, van een piek grijze haren overwoekerd donkere wortels. De sprays zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van verschillende kleuren om uw bijzondere tint aan te passen.

Geur voor Hair

Als ik zeg geur voor haar, bedoel ik niet geurende haarlak. Ik heb het over designer parfum geuren die we kennen en liefhebben worden geformuleerd voor haar. Niet alleen zullen deze nevels ruiken geweldig, maar ze ook strengen creëren gezonder uitziend haar te verzachten. U kunt deze dragen naast je parfum met dezelfde geur of vervang het allemaal samen, dat is wat ik hoop te doen. Tot nu toe, ontwerper haar geuren zijn: Acqua di Gioia door Giorgio Armani, Flowerbomb door Viktor en Rolf en Marchesa’s Parfum D’Extase.

Haar Primer

Net zoals er zo veel voordelen aan het dragen van het gezicht primer, ook je haar kan enorme voordelen halen uit het ook. Haar primer is de perfecte basis om te dragen in het kader van al uw andere haarproducten, waardoor ze effectiever te werken en gaan langer mee gedurende de dag. Het dragen van haar primer verzacht de haarfollikels en beschermt strengen, evenals uw hoofdhuid, tegen schadelijke UV-stralen. Een geweldige primer om uit te proberen is Bumble en Bumble Prep, die ook werkt als een grote detangler.

Oliën voor Hair

Hoewel het idee van je haar stylen met olie klinkt een beetje contra-intuïtief, zou je verbaasd zijn hoe goed je haar reageert daarop in kleine doses. Oliën werken als zowel een haar behandeling en een styling product met de mogelijkheid om te herstellen, hydraat, conditie en bescherming bieden kleur. Haar oliën kunnen ook je haar en hoofdhuid te beschermen tegen UV-stralen. De meer populaire olie om te zoeken naar zijn gemaakt van argan en marula en worden meestal gecombineerd met andere oliën zoals amandelolie, druivenpitolie en kukuinoot.

Geef een reactie